groenen accu

Groenen Accu’s geeft je weer energie!

In de tijd waar duurzaamheid en het verlagen van de CO2 actueel is, zijn het gebruik van accu’s evident. Bijna elk voertuig heeft wel een accu! Een accu voor het starten, het verbruik van accessoires of simpelweg alle bewegingen te activeren. De elektrische auto, scooter, fiets etc heeft een grote opmars gemaakt.

Groenen Accu in Leiden is al jaren een grote speler op het gebied van accu’s. Zij hebben een breed en groot assortiment accu’s voor allerlei doeleinden. Uiteraard voor auto’s, motoren, schepen en vrachtwagens. Maar zoals gezegd is er een grote opmars van elektrische voertuigen; scooters, scootmobielen en elektrische rolstoelen domineren het straatbeeld steeds meer. Logisch, naast het milieu wat een belangrijke rol speelt in de keuze van een vervoermiddel speelt ook de vergrijzing van de bevolking een grote rol. Ouderen willen – moeten – zelfstandig mobiel blijven en dan is de scootmobiel een geweldige manier van vervoeren.

In opdracht van Groenen Accu hebben wij de website onder handen genomen. Alle producten zijn per categorie overzichtelijk en gedetailleerd weergegeven. Je kan de producten online bestellen en thuisbezorgd krijgen. Echter zijn er ook type accu’s die je niet zomaar mag versturen, dus ophalen kan altijd. Daarnaast ondersteunen wij Groenen Accu ook op communicatie gebied om een groot mogelijk publiek te bereiken. Dit doen we met Google en Facebook campagnes en slim adverteren op o.a. Marktplaats. Met name het SEO werpt z’n vruchten af, waardoor de online bestellingen significant zijn gestegen.

Groenen Mobiliteit is een zusterbedrijf van Groenen Accu en is gevestigd in Berkel en Rodenrijs en is gespecialiseerd in mobiliteit voor mensen met een beperking.