partiar logo

Executeur van nalatenschappen

Soms kom je bedrijven tegen die wel een hele bijzondere dienst leveren. Zo ook onze opdrachtgever Partiar dit veelzijdige bedrijf wordt ter hulp geroepen veelal als er iemand is overleden. Normaal gesproken zou een familielid of zorginstantie zorgdragen voor de afwikkeling van de uitvaart en nalatenschap, maar blijkbaar zijn deze zaken tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend goed geregeld.

Partiar zijn specialisten op een breed terrein. Zo beheren ze direct na overlijden het vermogen van de overlevende en gaan zorgvuldig op zoek naar nabestaande en zorgen er voor dat alle (on)roerende zaken worden verdeeld. Je staat versteld wat zij allemaal tegenkomen, van de bekende oude sok tot aan hele bijzondere verzamelingen die veel geld blijken waard te zijn.

De communicatie dient ook zorgvuldig te worden gedaan, niet de overlevende is de doelgroep waarop we ons richten maar met name de nabestaande, daarnaast proberen we mensen te bewegen om alles vooraf goed te regelen – want ook daar zijn ze Partiar zeer kundig in.

Partiar folder

Product folders

Partiar mobiel

Partiar websiteWebsite ontwikkeling

Enkele voorbeelden waaronder een responsive website.