groenen mobiliteit

Groenen Mobiliteit, houdt je in beweging

Als je als gevolg van ouderdom of revalidatie na een operatie minder mobiel bent dan is het fijn dat er hele moderne en geavanceerde hulpmiddelen zijn. Groenen Mobiliteit heeft een enorm groot assortiment met mobiele hulpmiddelen zoals; scootmobielen, rolstoelen, rollators en loophulpmiddelen.

André de Mik, eigenaar van Groenen Mobiliteit is zich heel bewust van het feit dat we steeds ouder worden en ook langer zelfstandig moeten blijven wonen. Vandaar dat hij met Groenen Mobiliteit enorm inspeelt op deze ’trend’. Maar niet alleen ouderen hebben behoefte aan (mobiele) hulpmiddelen ook jongeren mensen. Als je een operatie hebt gehad en moet revalideren en erger nog als je blijvend letsel hebt overgehouden, dan is het fijn om te weten dat er vele hulpmiddelen zijn die het zelfstandig functioneren kunnen helpen.

Samen met André hebben we een eenvoudig webshop gemaakt waarbij de nadruk vooral ligt op de autoriteit van de content. Wij realiseren ons heel goed dat een rolstoel of sta-op stoel niet een gangbaar product is om online te kopen. Wel merken we dat veel mensen online oriënteren en dan op de GM website heel veel informatie kunnen vinden. Hiermee laat Groenen niet alleen zien dat ze een groot assortiment hebben maar dat zijn ook de kennis in huis hebben. Naast de mobiele oplossingen zijn er ook vele praktische huishoudelijke producten te koop, waarmee je je lang zelfstandig en onafhankelijk kan blijven functioneren.

NB, mocht de accu van je scootmobiel vervangen moeten worden, dan heeft André daar ook een goed alternatief voor: Groenen Accu